SOS bandjes, polsbandjes met naam en telefoon nr

Ga je lekker of vakantie en heb je kleine kinderen die je makkelijk even uit het oog verliest op drukke plekken zoals op het strand? Sommige ouders schrijven dan even met een pen op het armpje de naam en telefoon nummer op voor het geval dat…Ik ben dan zelf zo’n ouder die dat dan weer vergeet te doen en daar wilde ik een oplossing voor! Je ziet ze in de zomerperiode wel eens in de winkel liggen: SOS polsbandjes waar je de naam en telefoonnummer op kan schrijven. Helaas zijn ze dan van kunststof en zitten ze niet lekker genoeg om dagen achter elkaar aan te blijven (dus weer kans om te vergeten een nieuwe aan te doen). En daar komt mijn oplossing dan: met de hand geknoopte en geborduurde SOS Vriendschapsarmbandjes. Ze zijn van mooi katoen geknoopt, extra stevig, kinderen kunnen er gewoon met zwemmen en onder de douche, daar hebben ze (en de ouders) de hele zomer plezier van. Ik kan ze in allerlei kleuren knopen en borduren. Ook zo’n SOS bandje nodig? Mail me de polsomtrek (of leeftijd) van je kind met de gewenste kleuren, de naam en telefoon nummer en ik maak het op maat.

Anouck@good2get.nl

About

Mijn liefde voor handwerk is begonnen met vriendschapsarmbandjes knopen in mijn jeugd. Later ontdekte ik tijdens mijn reizen vele nieuwe handwerk technieken en ideeën. Ik vind het heerlijk om zelf creatief bezig te zijn zo ook om op jacht te gaan naar handgemaakte items voor de webshop.

All posts by Anouck ›

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Uit de shop

Voordelen van Good2get:

√ GRATIS verzending vanaf €20
√ €1,99 verzendkosten
√ GRATIS inpakken als cadeau
√ Veilig betalen (iDeal, Paypal)
√ Zending als brievenbuspost
√ Snelle levering uit voorraad
√ Vriendschapsarmbandjes op maat

Mailvoordeel