Meisjesarmbandjes & kindersieraden

“Mama…Mag ik deze ketting hebben? Ja, dat mag. Echt? Ah! Die vind ik mooie, mama!”. En zo gaat dat dan, mijn dochter van nog geen drie komt even op zolder shoppen. Prachtig om te zien hoe kleine meisjes al zo met uiterlijk en sieraden bezig zijn. De armpjes worden versierd met meerdere kralen armbandjes, kettingen worden gepast…Kinderarmbandjes maken is dan ook extra leuk voor mij: mijn beste klantjes zijn mijn dochters! Inmiddels is de oudste ook in staat om zelf haar sieraden te maken. Ze heeft al een sterk ontwikkelde smaak. De jongste houd het bij opdrachten: Mama, ik wil een armband met roze, paars  en geel met oranje draad, ja? Het is ook nog eens heel inspirerende want de kijk van peuters op kindersieraden is soms heel anders dan die van volwassenen. Zo wilt mijn oudste van 5 jaar het liefst kinderarmbandjes met de kleurtjes in symmetrie: zwart-wit-zwart-wit…De jongste vind daarentegen de belletjes weer heel leuk. Hoe dan ook, ze houden me bezig, en aangezien ze toch niet alles aan kunnen van wat ik allemaal maak, heb ik een paar exemplaren in de webshop te koop gezet!

meisjesbandjes1

About

Mijn liefde voor handwerk is begonnen met vriendschapsarmbandjes knopen in mijn jeugd. Later ontdekte ik tijdens mijn reizen vele nieuwe handwerk technieken en ideeën. Ik vind het heerlijk om zelf creatief bezig te zijn zo ook om op jacht te gaan naar handgemaakte items voor de webshop.

All posts by Anouck ›

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Uit de shop

Voordelen van Good2get:

√ GRATIS verzending vanaf €20
√ €1,99 verzendkosten
√ GRATIS inpakken als cadeau
√ Veilig betalen (iDeal, Paypal)
√ Zending als brievenbuspost
√ Snelle levering uit voorraad
√ Vriendschapsarmbandjes op maat

Mailvoordeel