Dunne smalle gevlochten armbandjes

Een van de leukste dingen die ik aanbiedt via mijn website, is de mogelijkheid om handwerk op maat en naar wens te laten uitvoeren. Dat levert me altijd weer hele nieuwe ideeën op en stimuleert me om nieuwe technieken uit te vogelen  en uit te werken. Zo kreeg ik laatst het verzoek om met meer dan drie draden te vlechten: met 6, 8, en meer. Het is een kwestie van de juiste techniek toe te passen en de draadjes strak en netjes op volgorde te pakken. Het bracht me op het idee om ook in mijn webshop deze dunne (+/- 0.4 mm) armbandjes aan te bieden. Het zijn leuke aanvullende bandjes op bijvoordeeld een gevulde “candyarm”!

About

Mijn liefde voor handwerk is begonnen met vriendschapsarmbandjes knopen in mijn jeugd. Later ontdekte ik tijdens mijn reizen vele nieuwe handwerk technieken en ideeën. Ik vind het heerlijk om zelf creatief bezig te zijn zo ook om op jacht te gaan naar handgemaakte items voor de webshop.

All posts by Anouck ›

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Uit de shop

Voordelen van Good2get:

√ GRATIS verzending vanaf €20
√ €1,99 verzendkosten
√ GRATIS inpakken als cadeau
√ Veilig betalen (iDeal, Paypal)
√ Zending als brievenbuspost
√ Snelle levering uit voorraad
√ Vriendschapsarmbandjes op maat

Mailvoordeel