Circus Kinderfeestje organiseren

Toen mijn dochter 6 jaar werd, organiseerde ik een “Circus” feestje voor haar. Ik bouwde een grote circus tent met een grote lap stof, legde een kleed en wat kussen er onder en hing er mijn zelf genaaide circus slinger op. Deze slinger is gemaakt van verschillende lapjes stof , waarop ik met een festonsteek een letter op quilten. Voor de letters koos ik een druk stofje met een bloemetjes patroon voor een speels effect.

circus-hapjes

Als verjaardagscadeau hebben we een grote gochel doos gegeven. Na een voorlees sessie in de circustent, van het boek “Bij ons in het circus”, hebben we de kinderen aangespoord zelf kunstjes te gaan oefenen met o.a. een hoelahoep, jongleerballen, springtouw en de goochel doos. Daarna mochten ze een voor een in de tent hun trucje laten zien. Een groot succes!

bij-ons-in-het-circus

About

Mijn liefde voor handwerk is begonnen met vriendschapsarmbandjes knopen in mijn jeugd. Later ontdekte ik tijdens mijn reizen vele nieuwe handwerk technieken en ideeën. Ik vind het heerlijk om zelf creatief bezig te zijn zo ook om op jacht te gaan naar handgemaakte items voor de webshop.

All posts by Anouck ›

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Uit de shop

Voordelen van Good2get:

√ GRATIS verzending vanaf €20
√ €1,99 verzendkosten
√ GRATIS inpakken als cadeau
√ Veilig betalen (iDeal, Paypal)
√ Zending als brievenbuspost
√ Snelle levering uit voorraad
√ Vriendschapsarmbandjes op maat

Mailvoordeel