DIY voor Kidz: balletje maken van oude sokken

Heb je een paar versleten sokken en een kleuter die zich verveeld? Hier een leuk activiteitje om hem creatief bezig te houden.
Laat je kleuter wat kleurtjes uit je restjes wol, katoen of ander draad kiezen.
Met behulp van een grote stevige naald, laat je hem door het opgerolde paar sokken heen, draadjes trekken. Dit dient net zolang te gebeuren tot dat je een stevige bal krijg, waar de gekleurde draadjes kris kras over elkaar heen zitten. Het is een klusje wat geduld vergt, het is dan ook aan te raden om deze knutsel activiteit in meerdere keren te laten doen, zodat je aan het einde een mooie bal over heb. Als je zelf ook mee gaat knutselen of als je kind het zo leuk vind en meerdere ballen wilt maken, kun je zo een hele collectie jongleerballen zelf maken van je gerecycled sokken!

About

Mijn liefde voor handwerk is begonnen met vriendschapsarmbandjes knopen in mijn jeugd. Later ontdekte ik tijdens mijn reizen vele nieuwe handwerk technieken en ideeën. Ik vind het heerlijk om zelf creatief bezig te zijn zo ook om op jacht te gaan naar handgemaakte items voor de webshop.

All posts by Anouck ›

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Uit de shop

Voordelen van Good2get:

√ GRATIS verzending vanaf €20
√ €1,99 verzendkosten
√ GRATIS inpakken als cadeau
√ Veilig betalen (iDeal, Paypal)
√ Zending als brievenbuspost
√ Snelle levering uit voorraad
√ Vriendschapsarmbandjes op maat

Mailvoordeel