Veelzijdig SRI LANKA

Sri Lanka is een veelzijdig land waar je in een paar uur tijd van een tropische zee kust naar groene heuvels vol theeplantages rijd, een safari zoals in Afrika kan beleven en prachtige boeddhistische oude tempels kunt bezoeken. Het is een land met een rijke geschiedenis met vele invloeden uit India en uit de tijd van de kolonisatie. Je kunt er zowel heerlijke curry’s eten als andere Aziatische gerechten. Ik reisde afgelopen jaren twee keer rond met mijn kinderen door dit fantastisch land. De prachtige kleurrijke schelpen die ik op de ruige kust heb verzameld, inspireerde me tot het maken van originele vriendschapsarmbandjes en kettingen met schelpjes.

In tempels, kwam ik zo nu en dan wat handgemaakte items tegen zoals een lotus bloem van kleine lapjes stof of een geborduurd olifantje op een kleedt.

sri-lanka

About

Mijn liefde voor handwerk is begonnen met vriendschapsarmbandjes knopen in mijn jeugd. Later ontdekte ik tijdens mijn reizen vele nieuwe handwerk technieken en ideeën. Ik vind het heerlijk om zelf creatief bezig te zijn zo ook om op jacht te gaan naar handgemaakte items voor de webshop.

All posts by Anouck ›

Uit de shop

Voordelen van Good2get:

√ GRATIS verzending vanaf €20
√ €1,99 verzendkosten
√ GRATIS inpakken als cadeau
√ Veilig betalen (iDeal, Paypal)
√ Zending als brievenbuspost
√ Snelle levering uit voorraad
√ Vriendschapsarmbandjes op maat

Mailvoordeel