Gevlochten speenkoord, fopspeenketting

Een van mijn eerste klanten bestelde zo’n 10 jaar geleden een hele boel vriendschapsarmbandjes in allerlei kleuren en figuren: eentje voor ieder sport toernooi. Dat deed hij regelmatig, een paar keer per jaar. En toen kwam er ineens een bestelling voor twee dezelfde armbandjes met andere maat: een voor hem en een voor zijn vriendin. Het werd wat rustiger, wat stiller…Maar deze beste klant was me niet vergeten! Er kwam een bestelling binnen voor twee vriendschapsbandjes plus een bijzonder verzoek. Ha! Ha! Hij was papa geworden. Hij wilde twee vriendschapsarmbandjes (voor hem en zijn vriendin) en een gevlochten koord voor de baby waar het speentje aan vast gemaakt kon worden. Oh zo lief. Ik knoopte drie de zelfde macramé bandjes voor het hele gezin.

Dit zijn de leuke verhalen, de klanten waar je op afstand een band mee opbouwt. Dat maakt het runnen van deze webshop erg leuk en geeft me enorm veel voldoening. Nu, dit speen koord is natuurlijk ook weer een leuk artikel voor in de webwinkel. Op verzoek, kan ik deze in iedere kleuren en patronen maken, mail me voor een aanvraag naar Anouck@good2get.nl; ik knoop ze van katoen draad van hoge kwaliteit, makkelijk te wassen en heel sterk.

 

 

About

Mijn liefde voor handwerk is begonnen met vriendschapsarmbandjes knopen in mijn jeugd. Later ontdekte ik tijdens mijn reizen vele nieuwe handwerk technieken en ideeën. Ik vind het heerlijk om zelf creatief bezig te zijn zo ook om op jacht te gaan naar handgemaakte items voor de webshop.

All posts by Anouck ›

Voordelen van Good2get:

√ GRATIS verzending vanaf €20
√ €2,99 verzendkosten
√ GRATIS inpakken als cadeau
√ Veilig betalen (iDeal, Paypal)
√ Zending als brievenbuspost
√ Snelle levering uit voorraad
√ Vriendschapsarmbandjes op maat

Mailvoordeel