armbandjes met Kauri schelpjes

Armbandjes en sieraden met schelpjes

Ik wandel graag over het strand op zoek naar schelpjes, steentjes, stokjes en kleine stukjes glas. Ik ben een echte verzamelaar en heb dan ook een hele collectie schelpjes van over de hele wereld. Nu dat ik twee dochters heb, groeit de verzameling hard want net zoals hun moeder, rapen zij ook van alles op het strand. In het maritiem museum in San Sebastian, Spanje hebben ze een hele wand vol schelpjes gerangschikt per type en grote. Daar kan ik dan uren naar kijken, prachtig. Bij thuiskomst, heb ik mijn schelpjes opgezocht en ben ik mee gaan experimenteren. Je kunt er dromenvangers mee maken maar ook hele leuke armbandjes en andere sieraden. De Kauri schelp is wel een van mijn favoriete; je kunt ze o.a. op vriendschapsarmbandjes naaien of erin vlechten. Kijk dit armbandje eens, ik krijg er meteen een vakantie gevoel van.

DIY armbandjes met schelpen  DIY armbandjes met schelpen

Winkelwagen