Vrij Haken, kussen haken zonder patroon,

Haken zonder patroon doe ik het liefste. Ik vind patronen lezen niet leuk, ik verzin liever iets zelf. Deels omdat ik het moeilijk vind om me daarop te concentreren (ik zit meestal voor de TV te haken) en deels omdat ik dat niet zo origineel vind. Onlangs heb ik een grote kussen hoes gehaakt in allerlei restjes wol met verschillende haaksteken. Dit vond ik heerlijk om te doen. Omdat ik verschillende steken heb gebruikt, kon ik ook makkelijk verschillende type wol op maken. Zie hier het resultaat, ik ben er helemaal blij mee.

kussen hoes haken

Wil je ook zo’n leuke kussenhoes haken? Ik haakte een grote lap die ik dubbel kon vouwen om de kussen heen. Daarna heb ik rondom de kussen de randen aan elkaar vast gehaakt, super simpel. Je kunt o.a. op Pinterest een heleboel verschillende haaksteken vinden. Ik gebruikte zelf een haakboek met allerlei haaktechnieken in uitgelegd. De ronde bolletjes, “noppen”, zorgen voor een speels effect in de kussen.

About

Mijn liefde voor handwerk is begonnen met vriendschapsarmbandjes knopen in mijn jeugd. Later ontdekte ik tijdens mijn reizen vele nieuwe handwerk technieken en ideeën. Ik vind het heerlijk om zelf creatief bezig te zijn zo ook om op jacht te gaan naar handgemaakte items voor de webshop.

All posts by Anouck ›

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Voordelen van Good2get:

√ GRATIS verzending vanaf €20
√ €1,99 verzendkosten
√ GRATIS inpakken als cadeau
√ Veilig betalen (iDeal, Paypal)
√ Zending als brievenbuspost
√ Snelle levering uit voorraad
√ Vriendschapsarmbandjes op maat

Mailvoordeel