Gehaakte dieren als broche en sierspeld, leuk om zelf te maken of om online te bestellen

Wie eens in mijn webshop snuffelt ziet als snel een patroon: veel kleine handgemaakte items. Ik vind het altijd heerlijk om kleine accessoires en sieraden te maken. Haken is bij uitstek een perfecte handwerk techniek waar je veel kleine dingen mee kan maken. Ik heb ook altijd een haaknaald en een bolletje katoen mee als ik op pad ben en weet dat ik ergens moet wachten. Ik ben altijd lekker bezig. Zo heb ik een hele serie dieren gehaakt. Het zijn leuke broches geworden die je makkelijk op een stoer jeans jackje of op een tas kun vast spelden. Om het haakwerk wat te verstevigen, heb ik aan de achterkant een lapje vilt genaaid. Zo blijft de sierspeld mooi rechtop zitten. De Happy Hippo is mijn favoriet. Als je ze zelf ook wilt haken, snuffel eens rond op Pinterest voor voorbeelden en patroontjes. Wil je liever een gehaakte broche online bestellen? Dat kan dan hier. Ben je op zoek naar een bepaald dier en zit deze niet in de webshop? Mail me het verzoek en ik ga voor je aan de slag.

gehaakte-broches

About

Mijn liefde voor handwerk is begonnen met vriendschapsarmbandjes knopen in mijn jeugd. Later ontdekte ik tijdens mijn reizen vele nieuwe handwerk technieken en ideeën. Ik vind het heerlijk om zelf creatief bezig te zijn zo ook om op jacht te gaan naar handgemaakte items voor de webshop.

All posts by Anouck ›

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Uit de shop

Voordelen van Good2get:

√ GRATIS verzending vanaf €20
√ €1,99 verzendkosten
√ GRATIS inpakken als cadeau
√ Veilig betalen (iDeal, Paypal)
√ Zending als brievenbuspost
√ Snelle levering uit voorraad
√ Vriendschapsarmbandjes op maat

Mailvoordeel