DIY: Gehaakte kleutertasjes, tasjes voor kleine meisjes

Ik had een paar maanden geleden een hoop kleine vierkantjes gehaakt, “granny squares”. Deze lagen al een tijdje opgestapeld in de wacht. Ik twijfelde steeds: Dekentje? Kussenhoes? Wat moest ik er van maken…Mijn grootste inspiratie bronnen zijn mijn dochters. Mijn kleuter van 3 loopt de hele dag in de weer met allerlei sieraden en tasjes. En zo kwam ik op het idee van het kleutertasje. Het is super makkelijk te maken:

1 – Haak twee even grote vierkantjes; ik heb zelf een “granny square” patroontje gebruikt.

2- Haak de twee vierkantjes over drie kanten aan elkaar en haak dan met het zelfde draad door voor de schouderband op de lengte die je wenst.

3- Als je de vierkantjes helemaal vol hebt gehaakt, kun je het tasje zo laten maar heb je net zoals ik met gaten gehaakt, kun je er aan de binnenkant nog een stofje in naaien.

Ben je zelf niet zo handig in handig of heb je geen tijd? Je kunt er ook eentje uit de webshop bestellen.

gehaakte-tasjes gehaakt kindertasje

About

Mijn liefde voor handwerk is begonnen met vriendschapsarmbandjes knopen in mijn jeugd. Later ontdekte ik tijdens mijn reizen vele nieuwe handwerk technieken en ideeën. Ik vind het heerlijk om zelf creatief bezig te zijn zo ook om op jacht te gaan naar handgemaakte items voor de webshop.

All posts by Anouck ›

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Voordelen van Good2get:

√ GRATIS verzending vanaf €20
√ €1,99 verzendkosten
√ GRATIS inpakken als cadeau
√ Veilig betalen (iDeal, Paypal)
√ Zending als brievenbuspost
√ Snelle levering uit voorraad
√ Vriendschapsarmbandjes op maat

Mailvoordeel