Good2get review van Teske de schepper op haar blog teskuh.nl

Good2get review van Teske de schepper op haar blog teskuh.nl

De webwinkel Good2get is in 2009 gestart. In de loop der jaren zijn er heel wat samenwerkingen geweest en reviews geschreven door blogsters. Ik vind het altijd erg leuk om te zien hoe er over Good2get geschreven wordt en hoe ze met name de geknoopte vriendschapsbandjes beoordelen die ik voor ze persoonlijk geknoopt heb in de kleuren die ze maar wenste. Ik heb veel bewondering en respect voor deze voornamelijk jongen meiden die zich met zo veel zelfvertrouwen weten te profileren met mooie foto’s en youtube filmpjes op het net.

Ik zat laatst in de auto en hoorde op de radio dat er een nieuwe single werd aangekondigd: “Rewritten” van Teske de Schepper. Wat een prachtig nummer! Heerlijk om naar te luisteren…

De naam Teske kwam me bekend voor.  Eenmaal thuis zocht ik het op. En ja hoor, Teske de Schepper schrijft al jaren de blog Teskuh.nl en heeft in 2012 een artikeltje geschreven over Good2get en van mij een vriendschapsarmbandje naar wens gekregen.  Hoe cool is dat!

Lees hier wat ze over Good2get schreef.

Teske de Schepper

About

Mijn liefde voor handwerk is begonnen met vriendschapsarmbandjes knopen in mijn jeugd. Later ontdekte ik tijdens mijn reizen vele nieuwe handwerk technieken en ideeën. Ik vind het heerlijk om zelf creatief bezig te zijn zo ook om op jacht te gaan naar handgemaakte items voor de webshop.

All posts by Anouck ›

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Voordelen van Good2get:

√ GRATIS verzending vanaf €20
√ €1,99 verzendkosten
√ GRATIS inpakken als cadeau
√ Veilig betalen (iDeal, Paypal)
√ Zending als brievenbuspost
√ Snelle levering uit voorraad
√ Vriendschapsarmbandjes op maat

Mailvoordeel