roze haarband

Gebreide haarband voor een meisje

Ik zeg wel eens dat mijn dochter mijn grootste klant is. Als ik even niet op let en haar zonder toezicht in mijn creatieve ruimte rond laat snuffelen heeft ze zo tien kettingen om haar nek en een hele rits armbanden om haar pols. Ze vind het heerlijk om dan wat “tips” te geven: “kijk mama, deze moet je zo aan doen”…”Deze kleur vind ik niet mooie, ik wil roze mama…”. Zo kan ze een voor een voor de spiegel alles de revue passeren. Ik haal veel inspiratie uit mijn dochter. Zo heb ik een gebreide haarband met brede elastiek aan de achterkant speciaal voor haar ontworpen. Met haar krul haar staat die heel schattig en zitten die weelde haren nu niet meer in haar gezicht. En t’ja, zo’n creatie beland dan natuurlijk ook in de webshop, om nog meer meisjes er blij mee te maken. Het elastiek aan de achterkant rekt mee, zo ook de gebreide wol, de haarband past dus ook bij tieners en volwassenen (dragen hem zelf ook!)

Gebreide haarband

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen