Kinderpresentjes naaien van wollen dekens

Kindercadeautjes naaien van wollen dekens

Pure wollen dekens lenen zich uitstekend voor creatieve projectjes. Zo kun je er hele leuke accessoires van naaien of cadeautjes voor kinderen van maken. Gebruik 100% wollen dekens voor extra stevigheid. Het is een heel fijn materiaal om mee aan de slag te gaan. In kringlopen kom je af en toe dekens tegen van het merk “aabe”, die werden vroeger in Tilburg geproduceerd. Veel van die dekens hebben decoratieve motiefjes waar je leuk mee kan spelen. Hieronder vind je een paar exemplaren van creatieve objecten deels gemaakt op de naaimachine, deels met de hand.

wollen dekken knuffel knuffel van wollen dekken tas van wolle dekken
pennenzakje van wolle deken OLYMPUS DIGITAL CAMERA

tas-van-wollen-deken

About

Mijn liefde voor handwerk is begonnen met vriendschapsarmbandjes knopen in mijn jeugd. Later ontdekte ik tijdens mijn reizen vele nieuwe handwerk technieken en ideeën. Ik vind het heerlijk om zelf creatief bezig te zijn zo ook om op jacht te gaan naar handgemaakte items voor de webshop.

All posts by Anouck ›

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Uit de shop

Voordelen van Good2get:

√ GRATIS verzending vanaf €20
√ €1,99 verzendkosten
√ GRATIS inpakken als cadeau
√ Veilig betalen (iDeal, Paypal)
√ Zending als brievenbuspost
√ Snelle levering uit voorraad
√ Vriendschapsarmbandjes op maat

Mailvoordeel