DIY: klokjes voor in de kerstboom maken

DIY: papieren klokjes voor in de kerstboom maken

Mijn kerstboom wordt ieder jaar versierd met allerlei verzamelde handgemaakte engeltjes, klokjes, ballen, slingers…Mijn collectie wordt steeds groter en het is dan ook echt een plezier om naar mijn uitbundige originele creatieve boom te kijken. Inmiddels helpen mijn dochters ook hard mee aan de versieringen. Zo hebben ze dit jaar mooie klokjes gemaakt.

1- Beschilder een eierdoos met plakkaatverf en dan met namen de punten. Versier ze eventueel nog met glitter poeder of glitter sterretjes.

kerstklokjes maken

2- Knip de puntjes uit.

kerstklokjes verven

3- Maak een klein gaatje bovenin en vouw daar een draadje door zodat er een lus aan de ene kant ontstaat en knoop een belletje aan de andere kant. Leg een knoopje waar nodig zodat het draadje niet door het gaatje valt wanneer je er aan trekt. Et voilà!

kerstklokjes voor in de kerstboom

 

About

Mijn liefde voor handwerk is begonnen met vriendschapsarmbandjes knopen in mijn jeugd. Later ontdekte ik tijdens mijn reizen vele nieuwe handwerk technieken en ideeën. Ik vind het heerlijk om zelf creatief bezig te zijn zo ook om op jacht te gaan naar handgemaakte items voor de webshop.

All posts by Anouck ›

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Voordelen van Good2get:

√ GRATIS verzending vanaf €20
√ €1,99 verzendkosten
√ GRATIS inpakken als cadeau
√ Veilig betalen (iDeal, Paypal)
√ Zending als brievenbuspost
√ Snelle levering uit voorraad
√ Vriendschapsarmbandjes op maat

Mailvoordeel